изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:16 EEST
АДСКА КАТАСТРОФА    
Новини Четирима са ранените. Ударили се две коли от колона на циганска сватба и англичанин, управлявал Фиат

При тежка катастрофа днес край село Орляк са загинали трима души, научи НДТ. Произшествието е станало около 14 ч. Според неофициална информация на вестника ни, ударили са се "Фиат Барчета" с варненска регистрация, управляван от англичанина Алън Дилейди Таид, БМВ 316 с добричка регистрация, собственост на Неджати Рифат Ибрям от село Орляк, и ВАЗ 1500 също с добричка регистрация, собственост на Азис Рамадан Рифат от село Орляк. Сигнал е подаден и в пожарната, защото след сблъсъка колите са се подпалили. И трите автомобила са изгорели напълно.

Според неофициална информация, БМВ-то и ВАЗ-ът са били част от колона на циганска сватба. Срещу тях - в отсрещното платно, се е движел фиатът. В колата, освен англичанинът, била преводачката му. Първо се удрят фиатът и БМВ-то, а след това върху тях връхлита и ВАЗ-ът. Тепърва полицията трябва да изяснява кой е виновен за произшествието.

НДТ научи, че англичанинът живее в село в община Вълчи дол /Варненско/. Според наша информация, и тримата загинали са от село Орляк. Преводачката, която пътувала с англичанина, е леко пострадала.

Според жители на село Орляк катастрофата е станала на 300 м от табелата на селото по пътя за Жегларци. Разстоянието между двете села е общо 3 км. За читателите на НДТ те разказаха, че пострадалите са от ромската махала на село Орляк, които празнували сватба и били тръгнали на пътешествие към Тервел. На завой, където много често ставали такива неща, били блъснати от друга кола, в която имало чужденци. Колите се запазили и изгорели. В селото се говори, че сред загиналите има и 2-3 годишно дете, а чужденците били живи. Имало и много пострадали, които били настанени в болницата в Добрич.

 


Сходни връзки

АДСКА КАТАСТРОФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди