изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:38 EEST
ПД "СОЦИАЛДЕМОКРАТИ" ЗАРАДВА С КОМПЮТЪР НЕЗРЯЩИ ДОБРИЧЛИИ    
ОбществоПолитическо движение "Социалдемократи" направи вчера дарение  на Първичната съюзна организация на слепите в Добрич.

 Съгражданите ни с увредено зрение бяха зарадвани с компютърна конфигурация. Дарението - на стойност 400 лева, бе връчено от председателя на общинската организация "Социалдемократи" Николай Николов.
За нуждата от компютър ръководството на организацията е споделило на среща с кандидат-депутати на коалиция "За България" по време предизборната кампания през юни. Тогава лично водачът на листата и лидер на ПД "Социалдемократи" Николай Камов е поел ангажимент да помогне. "Хубаво е, че има такива хора - които изпълняват обещанията си, които ни подават ръка в трудни моменти" - сподели развълнувана Паунка Пеева - председател на ПСО на слепите. Тя връчи свидетелство за дарение на Николай Николов. "Искам да кажа едно голямо сърдечно "Благодаря!" от името на всички членове на организацията. Компютърът ще облекчи много работата ни" - допълни П. Пеева.

 


Сходни връзки

ПД "СОЦИАЛДЕМОКРАТИ" ЗАРАДВА С КОМПЮТЪР НЕЗРЯЩИ ДОБРИЧЛИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди