изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:05 EET
НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПРИ НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ И ВСЕКИ УЧИТЕЛ    
ОбразованиеНовата учебна година ще започне при нормални условия за всяко дете и всеки учител. Около 1 милион лева от бюджета на МОН ще бъдат пренасочени за пострадалите училища, заяви министърът на образованието и науката доц. д-р  Даниел Вълчев, след среща с представители на социалните партньори в системата на образованието.

 Информацията бе оповестена в сайта на образователното министерство.  Министър Вълчев информира, че със социалните партньори са единодушни относно приема на ученици след седми клас. Смятаме, че ученици, които имат двойки на конкурсните изпити, не трябва да се приемат в профилирани паралелки, посочи той.
Срещата бе проведена по инициатива на министъра на образованието и науката Даниел Вълчев. В нея участваха представители на Синдиката на българските учители, синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа" и Съюз на работодателите в средното образование.Участниците решиха, че на следващо съвещание на тристранния съвет ще започне обсъждането на бюджет 2006.
 


Сходни връзки

НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ПРИ НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ВСЯКО ДЕТЕ И ВСЕКИ УЧИТЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди