изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:51 EET
* "МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА КАВАРНА 2005"    
Мис & Мистър

НЕВЯНКА И ЖОРО СТАНАХА ПЪРВИ

Зрелищното събитие се състоя в дискотека "Корона" в морския град. Регионалната награда грабнаха Мая и Данчо

 



Националната модна агенция "Идея Прима" миналата седмица организира поредния от своите конкурси за красота по морето. Този път място на събитието бе Каварна. В конкурса "Мис и мистър топ лица на Каварна 2005" участваха 9 млади дами и 7 господа. Председател на журито като представител на общината бе Димитър Ялнъзов. Водещ бе Димитър Увалиев, който е продуцент на конкурса. Още в самото начало публиката взриви атрактивната масовка, която е запазена марка на "Идея Прима". Тя бе в стил "Приказките на Шехерезада" и вкара привкус на страстни арабски нощи. В първия тур участниците отново се представиха по бански костюми. Журито имаше нелеката задача да оцени коя от дамите е с най-изящни форми и кой от господата - най-мускулест и строен. Във втория тур участниците демонстрираха стил и елегантност в официални рокли и костюми. Както винаги, най-зрелищен и наситен с емоции бе третият тур, който изисква фантазия и артистичност отстрана на претендентите за титлата.
В крайна сметка журито класира на първо място Невянка Георгиева и Георги Даков. Това не бе изненада за никого, още повече, че носителката на коронката бе удостоена с максималната оценка - 6, и в трите тура от всички членове на журито. 19-годишната Невянка е висока 1.63 м, тежи 51 кг, а мерките й са 90/58/92. "Прави каквото искаш, пък да става, каквото ще" е девизът й. Втори станаха Стефка Узунова /17/ и Илиян Илиев /24/. На трето място се класираха Надежда Петкова и Макс Зюлкяров и Добромир Тотев. По традиция, бе връчена и регионална награда - на Мая Николова и Данчо Йорданов. Отличието "Мис и мистър атракция" бе присъдено на Наталия Велева и Виктор Колев.
 


Сходни връзки

* "МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА КАВАРНА 2005" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди