изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 02:28 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниВ КРАЯ на работната седмица кметът на Добрич Детелина Николова ще вземе участие в заседание на Управителния съвет на Фонда за енергийна ефективност, информира самата тя вчера.

Тема на заседанието ще бъде избор на банки, с които фондът ще работи.
ПРОДЪЛЖАВА РАБОТАТА по монтирането на осветителни тела в рамките на третата част на общинския проект за монтаж на енергоспестяващи лампи, информира вчера на оперативка зам.-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев. В края на тази седмица се очаква да бъде възстановено кабелното захранване в ЖК "Добротица" и този квартал да светне. Паралелно с това се работи и в други квартали.
ДО НАЧАЛОТО НА учебната година на кръстовището на ул. "Христо Ботев" и "Дим. Ковачев" ще бъде монтирана светофарна уредба, информира зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. Това е част от работата на общината по маркировката на пътната мрежа в града.
ДО КРАЯ НА седмицата от общината очакват да бъде изцяло завършено преасфалтирането на бул. "Добруджа" и движението по него да бъде пуснато, каза вчера зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. В края на миналата седмица пък общината е приела технологичните проекти за преасфалтиране на бул. "Русия" и ул. "Ген. Попов". По време на разработките е станало ясно, че за възстановяване на водопровод по ул. "Ген. Попов" са необходими 200 хил. лв.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди