изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:51 EEST
ИЗЛОЖЕНИЕТО НА "ДОБРИЧКИ ПАНАИР" - МОСТ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ    
ЗемеделиеС всяка изминала година престижът на изложението в Добрич "Селското стопанство и всичко за него" расте и то се превръща в своеобразен мост към Европейския съюз.

 Това каза вчера в приветствието си към присъстващите на официалното откриване на 13-ото издание на международния форум кметът на Добрич Детелина Николова. Сред гостите бяха министърът на земеделието и горите Нихат Кабил, народните представители Ясен Пенчев, Евтим Костадинов, Енчо Малев, Ердинч Хаджиев, Станчо Тодоров и Венцислав Върбанов, областният управител Иван Иванов, кметът Детелина Николова, съветникът на президента по селскостопанските въпроси Касимов. Панаирът бе уважен и от представители на посолството на Полша у нас, от председателя на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата Христо Миленков, ръководители на дирекции в министерството на земеделието и горите и др. Прочетен бе поздравителен адрес от народния представител и лидер на ПД "Социалдемократи" Николай Камов.
Успех на изложителите в "Селското стопанство и всичко за него" пожела и земеделският министър Нихат Кабил. Той сподели, че форумът се е наложил като авторитетно специализирано изложение, което всяка година бележи растеж. След официалното откриване Н. Кабил се запозна с предлаганото на тазгодишното издание на "Селското стопанство и всичко за него".

 


Сходни връзки

ИЗЛОЖЕНИЕТО НА "ДОБРИЧКИ ПАНАИР" - МОСТ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.26 секунди