изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:17 EEST
НИКОЙ НЕ ПОИСКА "ХАН АСПАРУХ"    
ИкономикаВчера при съдия-изпълнителя Слави Сербезов не бе постъпило нито едно предложение за покупка на бившия завод "Хан Аспарух", съобщи самият С. Сербезов. "По изпълнително дело 2410/2004 г. взискател е Унибанк АД - София, срещу ООД завод "Хан Аспарух" - Добрич.

Изпълнителното дело е образувано на основание изпълнителен лист по частно гражданско дело 1598 от 8.11.2004 г. на Добрички окръжен съд. На базата на това е направен пълен опис на всичкото движимо и недвижимо имущество, след което е направена втора актуална оценка по искане на взискателя. В рамките на един месец имаше възможност, който пожелае да внесе задатък в размер на 10 % от първоначалната оценка и своето предложение за цена. Никой до вчера не е подал оферти. По установения ред в петдневен срок съм длъжен да уведомя взискателя, който има право пък да поиска да му се възложи имота" - каза още С. Сербезов.
Сред движимите вещи, които са запечатани в завода са и три самолета, заедно с оръжието към тях. Самолетите са чешки и са били в завода за ремонт, добави още С. Сербезов.
 


Сходни връзки

НИКОЙ НЕ ПОИСКА "ХАН АСПАРУХ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди