изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:47 EEST
БРОНЗОВ МЕДАЛ ЗА КИРИЛ МАНОЛОВ В КАВАРНА    
Спорт

Състезателят от клуба по тенис на корт "Добрич" Кирил Манолов стигна до полуфиналите на турнира за състезатели до 14 години в Каварна, който е втора категория.



В двубоя за място на финала възпитаникът на Сергей Владов отстъпи на поставения под №1 в основната схема Стефан Трифонов от Каварна с 4:6, 6:7. Победител в турнира стана състезател от Македония, а Манолов се завърна в Добрич с бронзов медал и купа.

Кирил Манолов стигна до полуфиналите след три прекрасни победи. В първия кръг той отстрани Симеон Русев от Варна с 6:0, 6:2. След това елиминира и поставеният под №3 в схемата Юмер Юмеров от Русе с 6:4, 6:2, а на четвъртфиналите изхвърли Станимир Стоянов от Варна отново в два сета - 6:3, 7:6. В турнира за състезатели до 14-годишна възраст участваха още двама добричлии - Станислав Тинев и Ивайло Коев. Тримата състезатели на "Добрич" с треньор Сергей Владов заминават след това на турнир в Плевен, който ще започне на 2 септември. Там те ще започнат участието си директно от основната схема. При момичетата в Плевен ще участва и Анета Валентинова от клуб "Добрич".

Треньорът Сергей Владов съобщи, че на 5 септември в Добрич ще се проведе открит турнир по тенис на корт за мъже, а на следващия ден ще бъде турнирът по двойки. НДТ

 


Сходни връзки

БРОНЗОВ МЕДАЛ ЗА КИРИЛ МАНОЛОВ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди