изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:31 EEST
Българка роди в кола в Италия    
Новини
Семейството на 30-годишната Геновева Цанкова, което живее в Монтерони, вече се радва на дъщеричка Барбара


Българка роди благополучно в автомобил в Италия. Малката Барбара явно е бързала и затова е решила да съкрати процедурата в родилния дом и да излезе на бял свят на задната седалка в колата на баща си, пише днес вестник "Гадзета дел медзоджорно".

Изданието описва необикновеното преживяване на младото българско семейство и на медицинския екип на отделението за бърза медицинска помощ в Копертино, провинция Лече.

Към 18.30 лекият автомобил, в който се намирала 30-годишната българска гражданка Геновева Цанкова, пристигнал пред входа на Бърза помощ.

Съпругът, също българин, който живеел със семейството в Монтерони, съобщил на медицинския персонал, че съпругата му ражда в колата.

Веднага се задействала спешната процедура. Когато лекарите отворили задната врата на автомобила, главичката на бебето вече била навън, описва семейната драма вестникът.

Незабавно били взети мерки колата да бъде скрита от любопитни погледи и да бъде превърната в необичайна родилна зала със зелени покривала и хирургически инструментариум.

За щастие десетина минути преди това в болницата била пристигнала специалистката по гинекология д-р Росана Тана, която не била в дежурния екип, но веднага се заела със случая, подпомагана от две медицински сестри, пише "Гадзета дел медзоджорно".

 


Сходни връзки

Българка роди в кола в Италия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди