изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:50 EEST
ЧРЕЗ ТЪРГ ЩЕ ОЗЕМЛЯВАТ МАЛОИМОТНИ И БЕЗИМОТНИ    
НовиниПроцедура за провеждане на търг с явно наддаване за оземляване на безимотни и малоимотни граждани в землището на село Църква, община Балчик, обявява областната дирекция "Земеделие и гори". Заявление за участие могат да се подават до 16 септември в общинската служба" Земеделие и гори" в Балчик в администрацията.

Имотите, предмет на търга, и тръжните условия са обявени на информационното табло на общинската служба "Земеделие и гори",  както и в кметството на село Църква. Търгът ще се проведе на 17 септември в сградата на общинска администрация.
Право на участие имат лицата, определени за оземляване чрез търг с протоколи от общинския съвет и общинската земеделска служба. Всички правоимащи трябва да подадат заявление по образец за участие в тръжната процедура. Кандидатите могат да участват в търга за отделни реално обособени имоти с площ от 10 дка за физически лица и до 15 дка за домакинства. Депозитът за участие е 5% от начално обявената цена за имотите.
В 14-дневен срок от провеждането на търга общинската служба ще трябва да постанови признатото право на оземляване. Повторен търг за имотите, за които не се е явил нито един кандидат, ще се проведе на 3 октомври.
 


Сходни връзки

ЧРЕЗ ТЪРГ ЩЕ ОЗЕМЛЯВАТ МАЛОИМОТНИ И БЕЗИМОТНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди