изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:46 EEST
НАЙ-ГОЛЯМ РЪСТ В АЛБЕНА ИМАТ МОЛДОВСКИТЕ И РУМЪНСКИ ТУРИСТИ    
Туризъм1,07 на сто е ръстът на туристите в Албена към вчерашна дата, в сравнение със същия период на миналата година, съобщиха от сектор "Реклама" на курорта. 1,06 % в повече са чужденците, 1,13 % е ръстът на българските летовници.

Най-много е увеличението на молдовските и румънските туристи - те са три пъти повече от миналото лято, австрийците пък са два пъти повече.
Голямо намаление на цените прави "Албена" през септември. От 2 до 7 септември цената на хотелите 3 звезди лукс, на брега на морето, е 48 лева на човек на ден със закуска, настанен в двойна стая и 62 лева за единична стая; за хотел 3 звезди, цената става 30 лева на човек на ден със закуска, настанен в двойна стая и 39 лева за единична стая.
От 8 до 16 септември гост на хотел три звезди-лукс, ще плаща по 47 лева за all inclsive дневно. Същата услуга за тризвезден хотел е 37 лева.
След 16 септември цените още падат за тризвездните хотели. Нощувка със закуска става 25 или 22 лева, в зависимост от хотела. 
 


Сходни връзки

НАЙ-ГОЛЯМ РЪСТ В АЛБЕНА ИМАТ МОЛДОВСКИТЕ И РУМЪНСКИ ТУРИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди