изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:06 EEST
КУВЕЙТСКА ДЕЛЕГАЦИЯ ПОСЕТИ ДОБРИЧ    
ИкономикаКувейтска делегация, водена от Ал Саади, посети вчера Добрич. В състава й бяха включени членове на Борда на директорите на Обществото на потребителите в Кувейт. Пред медиите Ал Саади заяви, че са на посещение в страната ни, като част от визитата е гостуването й в област Добрич, по покана на търговския офис на страната ни в Кувейт, както и по покана на Министерството на икономиката.

Целта на посещението им е да разгледат производството в отраслите хранително-вкусова и лека промишленост, да се запознаят с мощностите, за да могат да заменят някои стоки от други страни с български, каза още Ал Саади. "С тази обиколка, която правим в България, искаме да задълбочим и увеличим търговските отношения с вашата страна" - каза още Ал Саади. По време на визитата си в Добрич гостите от Кувейт се срещнаха с областния управител Иван Иванов и посетиха "Яйца и птици - Зора" - Дончево, както и млекопреработвателната фирма "Фама". Членовете на делегацията от арабската държава имат верига от 300 магазина в Кувейт, както и 47 супермаркета. 
 


Сходни връзки

КУВЕЙТСКА ДЕЛЕГАЦИЯ ПОСЕТИ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди