изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:04 EEST
"БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" ПОДОБРИ УСЛУГИТЕ ЗА БИЗНЕСА    
ИкономикаОт вчера добричкото подразделение на "Български пощи" предлага подобрена услуга за бизнесабонатите, съобщи началникът на отдел "Маркетинг" Данаил Енев. "По отношение на познатата и утвърдена услуга "Абонамент на вестници и списания" и тяхната доставка - удължаваме срока,  през който ще може да се направи годишен абонамент за 2006 г. за времето от 17.10. 2005 г. до 16.12.2005 г. През този период всеки наш клиент ще може да направи абонамент в пощенските станции на област Добрич или да заяви своето желание на телефон 058/601-644 и да бъде посетен у дома или в офиса от наш служител" - каза Д. Енев.

 Доставката на абонамент за корпоративни клиенти ще се извършва до 8.30 часа.
   За клиентите, ползващи услугата "Експресни Куриерски Услуги за страната и чужбина", е важно да знаят, че от вчера пратките, подадени до 16.30 часа в пощенската станция, пътуват на същия ден, а доставката им се извършва в рамките на следващия работен ден до 121 населени места в страната за услугата "BulPost", и между 2 и 5 работни дни за  90  дестинации в света за услугата "EMS", добавиха още БП.
    Новите пощенски продукти, които се предлагат на пазара и са насочени към корпоративни клиенти, са "Пряка Пощенска Реклама" и "Хибридна поща". "Пряка Пощенска Реклама" е услуга, насочена към бизнесорганизации и фирми, които изпращат своите рекламни материали - дипляни, брошури, рекламни листовки, писма-покани, каталози, до значителен брой лица, и се доставя на адреса, посочен от подателя върху самата пратка или върху нейната опаковка. Услугата удовлетворява нуждите от осъществяване на директен контакт с определена потребителска група. "Хибридна поща" е комплексна услуга, която включва предоставяне на материалите за печат и доставка в електронен вид, обработка на база данни и създаване на типова бланка за печат, сгъване и влагане в пощенски пликове с размери С5 (162/229) или С6 (114/162), доставка на адреси на получателя на територията на цялата страна. Услугата удовлетворява нуждите на клиентите  за подготовка и изпращане на извлечения от банкови сметки, фактури за използваните услуги, бизнесписма до съществуващи и потенциални клиенти и партньори, придружени с рекламни материали, съобщения за дължими данъци такси и други. С предлагането на тая услуга БП се стреми да постигне намаляване на производствени разходи на клиентите, ускоряване на процеса по подготовка на кореспонденцията до крайни получатели, предоставяне на възможност за доставка на пощата в определени срокове, повишаване качеството при подготовка на кореспонденцията.
 


Сходни връзки

"БЪЛГАРСКИ ПОЩИ" ПОДОБРИ УСЛУГИТЕ ЗА БИЗНЕСА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди