изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-19 @ 21:02 EEST
ТЪРСЯТ СЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ РАБОТНИЦИ ЗА ГЕРМАНИЯ    
ОбществоОт вчера дирекция "Бюро по труда" в Добрич започна набирането на документи за работа в Германия по нова оферта. 

 Набират се 80 души със специализирани професии, които ще работят по условията на междуправителствената спогодба относно заетост на работници за разширяване на техните професионални и езикови познания. Централната служба за трудово посредничество в Бон търси медицински сестри с много добри познания по немски език /само за работа в старчески домове/, селскостопански работници - специалисти по производство на мляко, говедовъди, свиневъди и коневъди, както и механици на селскостопански машини, пекари, месари.
Кандидатите трябва да са на възраст между 18 и 40 години, да имат завършено професионално образование по професията, за която кандидатстват и добри познания по немски език.
Крайният срок за кандидатстване е 31 октомври. Подават се два комплекта от следните документи - формуляр за кандидатстване, публикуван на интернет-страницата на Агенцията по заетостта на адрес www.az.government.bg, рубрика "Работа в чужбина" - "Условия и ред за кандидатстване", автобиография на немски език /образецът може да се намери в интернет-страницата на АЗ/, превод на немски език на нотариално заверено копие на диплома за завършено професионално образование и на нотариално заверено копие на трудова книжка, извършени от лицензиран преводач, копие на първа и втора страница от международния паспорт.
Интервютата ще се проведат на 17 и 18 ноември в София от представител на Централната служба за трудово посредничество - Бон. Документи се приемат в стая 606 в дирекция "Бюро по труда" в Добрич.

 


Сходни връзки

ТЪРСЯТ СЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ РАБОТНИЦИ ЗА ГЕРМАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди