изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:13 EET
ХЕБРОС БАНК ПОДОБРЯВА УСЛОВИЯТА НА "ХЕБРОС КОРЕКТ"    
ИкономикаБанката увеличава максималния срок на кредита и намалява лихвата

Хеброс Банк, член на HVB Group, увеличава максималния срок на потребителския си кредит "Хеброс Корект" от 15 години на 20 години, съобщиха от трезора. Заедно с това се намалява лихвата по този заем в лева и евро с 1 % от досега действащите лихви в случай, че клиентът получава работната си заплата през "Хеброс Банк". Без да превеждат заплатата си през банката клиентите ще ползват 0.5 % намаление за заеми в лева и 1 % намалени лихви за заеми в евро, поясниха още от банката. Това означава, че новите лихви по "Хеброс Корект" за заеми в евро са 7.95 % при превод на работна заплата и 8.95 % без превод на работна заплата (съответно 9.45 % и 10.45 % за заеми в лева).
"Хеброс Корект" може да се използва за всякакви нужди на клиента - финансиране на личен бизнес, за рефинансиране на друг заем, за ваканция, образование и други. Минималният размер на потребителския кредит "Хеброс Корект" е 5000 лева или 2500 евро. Максималната сума е до 50 000 лева или 25 хил. евро и се определя от справедливата пазарна оценка на обезпечението по заема, което е ипотека на недвижим имот. Имотът, който служи за обезпечение, може да е както на клиента, така и на трето лице.
Не е задължително кандидатите да са на постоянен трудов договор. Те могат да работят и по договор за управление или да упражняват свободна професия като лекари, зъболекари, нотариуси, счетоводители, адвокати и др. При одобряването на "Хеброс Корект" кредитополучателите получават допълнително овърдрафт в размер на два пъти средномесечния им доход.
 


Сходни връзки

ХЕБРОС БАНК ПОДОБРЯВА УСЛОВИЯТА НА "ХЕБРОС КОРЕКТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди