изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:12 EET
В БОЖУРОВО СТАРТИРА АКЦИЯ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА МЛАД МЪЖ    
ОбществоАкция за набиране на средства, които да бъдат добавени към необходимата сума за трансплантация на млад мъж, започна в края на миналата седмица в добричкото село Божурово, съобщи кметът Балчо Генов.

 Припомняме, че на 28-годишния Рейхан Мустафа от с. Смолница предстои присаждане на бъбрек от майка му. По инициатива на Балчо Генов се е провело заседание на кметския екип на селото. На него са присъствали арендатори, председатели на кооперации, търговци, директорът на училището. Кметът разяснил пред присъстващите положението на младия мъж и било взето решение да започне събирането на средства. Само през първия ден хора от селото са дарили 200 лева. Акцията ще продължи до края на седмицата. Събраните средства ще бъдат предадени на майката на Рейхан Мустафа.
На последната сесия на ОбС бе решено за трансплантацията да бъдат отпуснати 800 лева. Освен това за дарения призоваха и кметът на общината Петко Петков и председателят на ОбС Славка Петрова.

 


Сходни връзки

В БОЖУРОВО СТАРТИРА АКЦИЯ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА МЛАД МЪЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди