изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:43 EEST
* СЕДМИЦА НА ПОЖАРНАТА И АВАРИЙНА БЕЗОПАСНОСТ    
Ред и сигурност129 ПОЖАРА С ЩЕТИ СА ГАСИЛИ ОГНЕБОРЦИТЕ


в Добричка област от началото на годината до края на август. Униформените са се отзовали на 19 лъжливи повиквания

129 пожара с материални щети са гасили пожарникарите в Добричка област от началото на годината до края на миналия месец. Отделно 152 са случаите на горели сухи треви и отпадъци. Служителите на РЗ "ПАБ" са участвали в 23 дежурства по огневи работи и 101 аварийно-спасителни дейности. Огнеборците са се отзовали на 19 лъжливи повиквания. От началото на годината до края на август при пожари са загинали трима души, а четирима са пострадали. В черната статистика на загиналите влиза и Димитър Митев - единият от мъжете, които на 5 септември вечерта обгоряха тежко при взрива в цех на "Клас олио" край село Карапелит.
Дните от 8 до 14 септември са обявени за "Седмица на пожарната и аварийна безопасност" и са по повод предстоящия професионален празник на огнеборците. Всички, които желаят, могат да се запознаят с труда на пожарникарите като посетят районните служби по места или музея, помещаващ се в сградата на РЗ "ПАБ" в Добрич. Обявени са и открити телефонни линии 600 954  и 600 849 /от 8,30 ч. до 1 ч./, като служителите ще се постараят да отговорят на всички въпроси, очакват мнения и препоръки.

 


Сходни връзки

* СЕДМИЦА НА ПОЖАРНАТА И АВАРИЙНА БЕЗОПАСНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди