изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:57 EEST
124 ДЕЦА ЩЕ ПРЕКРАЧАТ ЗА ПРЪВ ПЪТ УЧИЛИЩНИЯ ПРАГ В ГЕНЕРАЛТОШЕВСКО    
Образование1446 се очаква да бъдат общо учениците от 1 до 12 клас в общинските училища


124 първокласници за пръв път ще влязат в класните стаи в учебните заведения на територията на община Генерал Тошево. Отчита се малко намаление на първолаците в сравнение с миналата година. През новата учебна година общо учениците от 1 до 12 клас ще бъдат 1446. Това съобщи за НДТ зам.-кметът Георги Георгиев. В професионалната гимназия по земеделие "Тодор Рачински" в Генерал Тошево учениците ще бъдат над 270.
Приключват ремонтите във всички учебни заведения. Довършва се единствено сградата на основно училище "Христо Смирненски", която се ремонтира по проект "Красива България". Със сигурност обаче ремонтните дейности няма да пречат на учебния процес, коментира Г. Георгиев. Той каза още, че на 15 септември предстои да бъдат открити четири нови компютърни кабинета в общината. Паралелно с това придобивка за Генерал Тошево са трите ученически автобуса, осигурени по програма на Министерството на образованието и науката.
 


Сходни връзки

124 ДЕЦА ЩЕ ПРЕКРАЧАТ ЗА ПРЪВ ПЪТ УЧИЛИЩНИЯ ПРАГ В ГЕНЕРАЛТОШЕВСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди