изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:23 EEST
ИЗЛОЖБА "ЕВРОПА НА КОЛЕЛА" ГОСТУВА В ТЕРВЕЛ    
НовиниИзложба "Европа на колела" гостува вчера на тервелчани, научи НДТ от зам.-кмета Ахмед Ахмед.

Тя бе подредена в камион, обозначен със символите на Европейския съюз, който бе спрян на паркинга на хотел "Байкал" в Тервел. От 15 до 20 часа той бе отворен за посетители и гости, които получиха безплатни материали за ЕС, за неговите институции, история,  програми и др. Те имаха възможността да разгледат изложба с фотоси от различни градове на Европа и да изгледат филма "Знаците край пътя", който представя успешни практики от проекти, финансирани от ЕС.
Гостие и тервелчани бяха поздравени с музикална програма, представена от талантливите деца, посещаващи школите на читалище "Димитър Дончев-Доктора" в Тервел. Организаторите на "Европа на колела" бяха предвидили и специално събитие за децата - конкурс за рисунки  под мотото "Аз и Европейския съюз". Победителите получиха подаръци, творбите на малчуганите ще бъдат изложени на видно място в общината. От 19 часа под специална "Информационна шатра" до камиона бе организирана лекция. Експерт по европейските въпроси отговаряше на въпроси на тервелчани, свързани с присъединяването ни към ЕС.
Пътуващата информационна изложба на ЕС обикаля България за втора поред година. Тази година изложбата ще премине през тридесет български града, днес ще е в Ген. Тошево.

 


Сходни връзки

ИЗЛОЖБА "ЕВРОПА НА КОЛЕЛА" ГОСТУВА В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди