изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:31 EEST
НА 9.IX. ЗАПОЧНАХА РОКАДИТЕ    
Политика"ВиК" - Добрич, има нов управител

От петъчния ден - 9 септември, "ВиК" - Добрич, е с нов управител, научи НДТ. В късния следобед на предпоследния работен ден от седмицата е получена заповедта за рокадата и новият управител Величко Василев е вписан в търговския регистър в съда като управител на дружеството. НДТ научи още, че новият шеф на водното дружество е бил известно време главен счетоводител на фирмата при друг управител. Неговото име се свързва с червената партия.
Според неофициални източници червените рокади няма да спрат дотук. Подготвяли се смени още на ръководните постове на РДВР - където се говори, че шеф ще бъде Димитър Димитров - ексначалник на РПУ Албена. За овакантената длъжност директор на областната дирекция на държавен фонд "Земеделие", пък се спряга името на Емилия Бояджиева, понастоящем работеща в застрахователна компания "Виктория".
За рокади се говори и в областна управа - досегашният секретар Драгой Драгоев май щял да бъде "гласът" на областна администрация, като замени на поста досегашното пресаташе Жени Михайлова. НДТ ще продължи да следи промените в различните сфери на живот в града и своевременно ще информира своите читатели.
 


Сходни връзки

НА 9.IX. ЗАПОЧНАХА РОКАДИТЕ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НА 9.IX. ЗАПОЧНАХА РОКАДИТЕ
Автор: Anonymous да 2005-09-12 @ 20:35 EEST
Крайно време беше тъпият "парашутист" назначен с протекциите на Антония Първанова за управител на "ВиК" да изфръкне от това място. Крайно време е да се знае, че с такиа некадърници като него държавата няма да върви напред.
НА 9.IX. ЗАПОЧНАХА РОКАДИТЕ
Автор: Anonymous да 2005-09-12 @ 20:37 EEST
ннннннннннн

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди