изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:05 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ НАКРАТКО    
ОбществоПОКАНА ДОБРИЧ да е домакин всяка година на Националния празник на специалните възможности на сляпо-глухите е отправила кметът Детелина Николова към ръководството на Националната асоциация на сляпо-глухите в България.

Д. Николова изказва благодарност на всички социални работници от Добрич, които се включиха в организацията на третия национален празник на хората с двойни увреждания.
ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ от две комисии са посетили Габрово и Стара Загора на 1 и 2 септември, съобщи зам.-кметът Иван Колев. Целта на визитата е била да се запознаят с опита на двете общини по отношение на оценката и разпореждането с общинска собственост.
ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА Министерството на финансите и на Данъчните дирекции в страната ще участват на 15 септември на семинар, който ще се проведе в Добрич. На него община Добрич ще сподели опита по финансовото управление.
ДОБРОВОЛЕЦ НА Корпуса на мира ще пристигне в Добрич на 15 септември. Той ще работи в продължение на две години. Друг доброволец на корпуса пък е в Дневния център за деца със специални нужди.

 

 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ НАКРАТКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди