изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:12 EEST
МЛАДИ ЧЕРВЕНОКРЪСТЦИ ОТ ДОБРИЧ УЧАСТВАХА В ОБУЧЕНИЕ В СОЗОПОЛ    
ОбществоПредставители на Българския младежки Червен кръст в Добрич са участвали в летен лагер в Созопол от 5 до 12 септември, съобщи за НДТ експертът в Областния съвет на БЧК Ивелина Петрова.

 Проявата се е провела под мотото "Трафик на хора - моето не". В нея са участвали 51 доброволци на БМЧК от 12 области, които са работили по реализацията на проект "Трафик на хора". Началник на лагера е бил експертът по водно спасяване и световен шампион по плуване Теди Томова.
По време на проявата участниците са имали обучения по оказване на първа долекарска помощ, техники на водното спасяване, правила на безопасно къпане и др. В рамките на лагера се е провел парад по улиците на Созопол, всички доброволци на БМЧК са били облечени със специални тениски с отличителния знак на Червения кръст. Те са раздавали по улиците и по плажа стикери и книжки, свързани с проблема "Трафик на хора". Пред участници и присъстващи на "Аполония" пък са разиграли история на две трафикирани в Италия момичета.

 


Сходни връзки

МЛАДИ ЧЕРВЕНОКРЪСТЦИ ОТ ДОБРИЧ УЧАСТВАХА В ОБУЧЕНИЕ В СОЗОПОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди