изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:11 EEST
ОБЩИНАТА ЩЕ ПРЕДСТАВИ ОПИТА СИ В ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПУБЛИЧНИТЕ ФИНАНСИ    
ОбществоОбучителен семинар за ръководители на бюджетни звена и финансови контрольори организират община Добрич и Институтът на вътрешните одитори в България.

 Той ще се проведе утре и вдругиден в голямата зала в сградата на общината. Лектори ще бъдат Цветан Цветков - председател на Управителния съвет на Института на вътрешните одитори в България, доц. д-р. Георги Иванов - преподавател в Стопанска академия в Свищов и Мариана Кацарова - експерт "Обществени поръчки". За участие в семинара са поканени около 50 специалисти от областите Добрич, Варна, Шумен и Силистра.
       Финансите ще бъдат запознати със системите за финансово управление и контрол и тяхното практическо приложение. През първия ден ще бъде представен опитът на община Добрич в доброто управление на публичните финанси. Ще бъде направен паралел между приложението на системите COSO в практическата работа на бюджетните учреждения. На 16 септември участниците ще решават практически казуси по Закона за обществените поръчки в работата на предприятията в публичния сектор. Ще се запознаят с проектозаконите за финансова инспекция - Закон за вътрешен одит и Закон за системи за финансово управление и контрол.
Семинарът се провежда под патронажа на кмета на Добрич  Детелина Николова.

 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА ЩЕ ПРЕДСТАВИ ОПИТА СИ В ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПУБЛИЧНИТЕ ФИНАНСИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди