изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:04 EEST
ОБЯВИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА ЗА НАЙ-УЮТНА КЛАСНА СТАЯ В ТЕРВЕЛ    
ОбразованиеЯсни са победителите в конкурса за най-уютна класна стая на територията на община Тервел, съобщи за НДТ зам.-кметът Дияна Илиева.

 В надпреварата са участвали общо 10 класни стаи от осем училища, в които през тази година ще се обучават първолаци и деца от предучилищна възраст. В участващите в конкурса класни стаи бяха подменени пердетата, старите шкафове и столчета са боядисани, разказа Д. Илиева. Стените са украсени с пастелни пана, апликации. В една от класните стаи шкафчетата на момченцата и на момиченцата са разделени на отделни групички, а в друга чиновете са подредени като влакче, свързани с разноцветни гирлянди. В стая на първолаци е оформен кът за игра - за да не се прекъсва връзката на малчуганите с детството, на друго място е изграден кът на етносите.
Журито бе изключително затруднено при определянето на победителя, сподели Д. Илиева, която бе и негов председател. Все пак на първо място е класирана класна стая в ОУ "Христо Ботев" в с. Зърнево. Журито е определило две втори места - на стаи в училищата в селата Коларци и Поп Груево, и две трети - в селата Божан и с. Каблешково.

 


Сходни връзки

ОБЯВИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА ЗА НАЙ-УЮТНА КЛАСНА СТАЯ В ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди