изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:21 EEST
БТК намалява цените на разговорите за четирите почивни дни    
НовиниСофия. Българската телекомуникационна компания дава възможност на абонатите си да говорят, без да заплащат цена за минута за всички селищни и междуселищни разговори. Те трябва да са проведени през четирите почивни дни, обявени за официални празници по случай честването на 97 години от Провъзгласяването на независимостта на България през 1908 година.


“Българският телеком ще уважи големия национален празник и всички българи ще говорят помежду си по фиксирания телефон средно с 53% по-ниска цена за междуселищни разговори”, каза Денис Уолах, главен изпълнителен директор на БТК. Национални разговори без таксуване за минута разговор ще се провеждат от 00.00 часа на 22 септември 2005 година и приключва на 25 септември 2005 година в 24.00 часа.
През четирите почивни дни за официалните празници абонатите на БТК спестяват до 4,5 стотинки за минута и за трите зони на междуселищни обаждания. За всеки селищен разговор през този период абонатите спестяват 1,5 стотинки, защото за почивните дни и официалните празници със слаб трафик, БТК е определила 0 стотинки цена за минута разговор.
Промоцията е валидна за всички абонати на БТК, които ползват Стандартен план и плановете “У дома”, “У дома Сити” и “Офис”. През четирите дни клиентите ще могат да говорят без цена за минута разговор и ще заплащат само еднократна първоначална такса за всяко обаждане в размер на 11 стотинки.
За абонатите на “У дома” и “Офис”, промоцията ще важи след изчерпване на включените в абонаментния план безплатни минути за междуселищни разговори.
Разговорите без цена за минута разговор няма да са валидни само за клиентите на БТК, избрали Икономичния и Ограничения абонаментен план. Тези пакети съдържат лимитиран брой съпътстващи услуги и ограничени възможности за потребление.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

БТК намалява цените на разговорите за четирите почивни дни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди