изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:48 EET
"Биг Брадър 2” стартира    
Любопитно

В шапката на предаването за секунди освен познатото от предишното издание око, се появи и земното кълбо, и чернобял кадър с мишки, които се движат между стените на нещо, което напомня лабиринт.



“Никой не познава Биг Брадър”, бяха първите думи на водещия Ники Кънчев.

Преди да бъдат представени един по един участниците в играта, другата водеща – Евелина Павлова запозна зрителите с къщата, като тръгна от изповедалнята – мястото, където всеки един играч може да си говори насаме с Биг Брадър.

Оказа се, че 15-те участници ще се настанят в къщата като истински новодомци – в помещенията няма никакви мебели, стените не са боядисани, по пода има мечета с различна големина – едните за мъжете, а другите за жените. Също така има гумени червени ръкавици.

На 15-те ентусиасти им предстои сами да се справят със задачата да превърнат къщата в приятно за живеене място, а това не е разбира се маловажно, тъй като ще трябва да прекарат в нея около 3 месеца.

В спалните - женската и мъжката в един ъгъл са подредени спални чували, а складът за провизии е абсолютно празен.

Няма баня, както няма и вода в тоалетната. Единственият източник на течаща вода се намира в двора и оттам ще трябва да се взима вода за всичко – за тоалетната, за миене на съдове, за пране на дрехи.

Храна участниците ще могат да си набавят от градината пред къщата – където има най-различни плодове и зеленчуци. В двора има също така над 10 кокошки и петел, както и овце, които участниците сами ще трябва да доят, ако искат да пият мляко.

Дневният бюджет на всеки един от съквартирантите е 3.14 лв., или 330 лв. на седмица за всички. Тази сума е изчислена на база данни от НСИ за средната сума, с която преживява българинът в момента. С тези пари те ще трябва да се хранят, да си купуват консумативи, включително презервативи и тоалетна хартия. Бюджетът може да бъде залаган на седмични мисии и по този начин да бъде увеличаван или намаляван.

При добре изпълнена индивидуална мисия участникът ще може да прекара известно време в една така наречена “тайна стая” с втори човек, когото той посочи.

http://news.bg 

 


Сходни връзки

"Биг Брадър 2” стартира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди