изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:00 EEST
Разстреляният Митко Димитров е бил един от най-скъпо платените варненски адвокати    
Ред и сигурност Варна. Един от най-скъпо платените варненски адвокати – Митко Димитров беше разстрелян около 18 ч. тази вечер във Варна.


Подробности около показния разстрел предаде кореспондентът от Варна на Дарик радио в предаването "Денят".
Убийството е станало на бул. “Стамболийски” в района на Колхозния пазар. Все още продължава огледът на мястото, съобщи Веселин Петров, директор на РДВР – Варна. До момента от подробностите около убийството се знае, че Митко Димитров е починал в линейката, която е пристигнала на място веднага след стрелбата.
Стрелците са били двама и са избягали в неизвестна посока веднага след стрелбата.
Митко Димитров е един от най-скъпо платените адвокати в града. Неофициално се говори, че това е един от адвокатите на “мутрите” във Варна, а и в София. Той беше човекът, който защитаваше участниците в първата и най-голяма печатница за фалшива валута, която беше разкрита във Варна. Петър Нъсев се казваше участникът в печатницата, който беше наел тогава Димитров за адвокат.
Още едно скандално дело се свързва с неговото име – това на Александър Багаев срещу бившия шеф на РЗБОП в морския град – полковник Стамо Стамов. Тогава Багаев обвини Стамо Стамов в превишаване на правомощия и Стамов беше отстранен от поста, след което по-късно от своя страна той осъди държавата. В това дело на страната на Багаев беше Митко Димитров.
За Димитров се говори още, че сред неговите клиенти има най-различни имена, които са свързани с групировки и хора от подземния свят в морската столица. Неофициално се говори също, че Митко Димитров е бил адвокат и на един доста известен криминално проявен във Варна – Радослав Калчев, известен като Роби Черния. Той беше неколкократно задържан от полицията във Варна.
http://www.focus-news.net

Застреляха бивш служител на МВР в центъра на Варна

София. Мъж е бил застрелян в 17.50 часа във Варна във входа на жилищна кооперация, научи Агенция “Фокус”. Информацията бе потвърдена от пресцентъра на МВР. Според първоначални данни става въпрос за Димитър Ангелов Димитров, роден през 1957 г. Той е бивш служител на МВР и е бил специалист по наказателно право. Димитров е бил прострелян в главата и корема.

http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Разстреляният Митко Димитров е бил един от най-скъпо платените варненски адвокати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди