изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:58 EEST
НАД 150 КУЧЕТА ЩЕ УЧАСТВАТ В КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА    
Екология

Над 150 кучета от четири държави ще участват в Международна киноложка изложба на 24 септември на Хиподрума в Добрич, съобщи за НДТ председателят на киноложко дружество "Канис" д-р Радослав Стойнов. Проявата се провежда за четвърта поредна година в рамките на Деня на Добрич. Участие ще вземат четириноги от България, Украйна, Русия и Сърбия, съдиите ще са българи и сърби.



В рамките на проявата ще се проведе изложба на кучета от български породи. В нея ще се представят четириноги от породите овчарка, ловен бакар и гонче. Кучетата от чужбина ще са около 45.

Организатори на киноложката изложба са Българската републиканска фондация по кинология /БРФК/ и добричкото дружество "Канис". Тя ще бъде открита от народният представител Енчо Малев в 10 часа. Очаква се сред гостите да е председателят на БРФК Камен Липов.

По време на киноложката изложба ще бъдат проведени и няколко конкурса - за млад водач, за двойка - мъжко и женско куче от една порода, за породна група. Ще бъде избрано и най-красиво куче. НДТ

 


Сходни връзки

НАД 150 КУЧЕТА ЩЕ УЧАСТВАТ В КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди