изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:11 EET
ХОТЕЛИТЕ В АЛБЕНА СА С ПРАЗНИЧНИ ЦЕНИ    
ТуризъмЛятото си отива, но Албена винаги е била предпочитано място за почивка по всяко време на годината. Специални намаления има в курорта, ако почивате до 25 септември.

 В тризвездните луксозни хотели "Албена плая" и "Гергана", които са на брега на морето, човек може да отседне срещу 30 или 39 лева, в зависимост от стаята. Срещу цени за стая от 23 и 30 лева можете да почивате и в тризвездния луксозен хотел "Малибу". В "Доростор" ви предлагат да нощувате срещу 20 и 26 лева. Голямо намаление ви очаква и ако се възползвате от програмите "Аll inclusive" в "Ком" и "Орхидея". Там можете да посрещнете предстоящите празнични дни срещу 36 лв. и 47 лв. Офертата важи и за хотел "Панорама". Цените за това място са 32 лв. на човек на ден на база all inclusive, настанен в двойна стая и 42 лв. за единична стая на ден на база all inclusive. Албена предлага и допълнителни намаления: дете до 2 години се настанява и изхранва безплатно, при настаняване на 2 деца до 12-годишна възраст в стая с 2-ма възрастни - едното дете се изхранва и настанява безплатно, а второто заплаща 50 % от цената за възрастен, при настаняване на деца до 12 години в стая с един плащащ - всяко дете заплаща по 50 % от цената за възрастен, възрастен на допълнително легло ползва 20 % намаление от цената.

Специална промоция "В последната минута" предлага курортът Албена, ако направите резервация чрез уебсайта аlbenа.bg. До 25 септември изгодно можете да почивате в хотел "Братислава" и вили "Изток". От 23 септември можете да направите резервации за тризвездните хотели "Калиопа" и "Нона". Четиризвездният “Лагуна Бийч" ви предлага да почивате там от 28 септември до 11 октомври. По тази програма можете да се възползвате да почивате още в "Орхидея Парк", "Компас", "Доростор". Подробности можете да научите от интернет-страницата на курорта.

За тези, които искат да отидат по-надалеч, е предложението за почивка в хотел "Магнолиите" в Приморско - 30 лв., до 10 октомври, като в цената влиза нощувка със закуска. Двузвездният хотел "Бисер" там предлага същата услуга за 10 лв.

За повече подробности по офертите, както и оферти за други хотели в Албена, можете да се обръщате към бюрото на комплекса в Добрич, което се намира в хотел "България". НДТ

 


Сходни връзки

ХОТЕЛИТЕ В АЛБЕНА СА С ПРАЗНИЧНИ ЦЕНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди