изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:23 EEST
Гейспор се разрази в Биг Брадър, Силва е в депресия    
ЛюбопитноОспорвана дискусия за присъствието на гейовете в обществото се разрази между рибаря Петко, неграмотния фитнесинструктор Радо и любителката на силните питиета Пламена.


Русокосата цигуларка твърдеше, че хората с обратна резба не й пречат, докато Петко яростно ги обяви дори за болни и че те са едно от нещата, които най-много го дразнят.

Дискусията за хората с обратни разбирания избухна, докато всичките 15 съквартиранти чакат възлагането на нова мисия, от която зависи дали ще имат течаща вода в банята и плочки в помещението.

Времето за изчакване бе използвано от Сиси, за да лакира ноктите си, изписвайки инициалите на Биг Брадър 2 – ББ2. Сутринта тя се бе подула, тъй като не можеше да ходи нормално до тоалетната заради нервен срив.

Въпреки това, блондинката все още не е решила окончателно да напусне Къщата, както възнамеряваше.

Силва, която получава от баща си по три хиляди лева месечно, не може да излезе от дълбокия емоционален срив, който й причиниха гледането на овчици и целодневното хрупане на моркови. Съквартирантите буквално умират от глад, като за целия ден изядоха едва по няколко зелени домата и закусиха със зеле.

Мирослав все по-трудно успява да удържи ревността към истинската си съпруга Елена, която е „брачна половинка “ на фризьора Мариан.

25-годишният баскетболист ще трябва да успокои емоциите си, за да може тайната им мисия да привърши успешно. В противен случай един от двамата с Елена ще трябва да напусне Къщата на Биг Брадър.
Свикналата с редовно козметично обгрижване блондинка показа артистичен талант в импровизираното шоу „Малчугани“, с водещ Бат' Сали.

Имотният ром си сложи руса перука от арсенала на Недялко и влезе в ролята на водещ на предаването за деца-таланти.

Първата сценка се падна на Сиси, която поразително прилича на една от най-хитовите български манекенки Снежина Вълкова.

Силвия влезе в ролята на малко момиченце на име Мими, което има много кукли Барби. Мими дори показа една от куклите си, която се оказа секс-играчката Деси, собственост на Недялко. Ексцентричният ямболия влезе със своята латексова изгора на влизане в Къщата и сега щедро я преотстъпи на Сиси да се утешава с нея.

Мими отказа да целуне Деси, но я гушна под бурния кикот на останалите.

След като си изпя песничката Сиси грабна Деси и седна на един от фотьойлите.

Сиси-Мими беше изпаднала в тежка депресия заради тежките условия на живот и дори обмисляше са напусне шоуто. Участниците в Биг Брадър 2 хранят и чистят овчиците и кокошките почти целодневно, нямат течаща вода и на всичкото отгоре умират от глад. Менюто им включва полуопечена риба на скара, завита с листа от зеле, праз и всевъзможен зарзават.

В четвъртък обаче съквартирантите получиха мебели като награда за успешната мисия, в която трябваше да седят стиснати за ръце. Зажаднелите за нормални места за сядане участници се тръшнаха блажено на столовете и повсеместно заспаха.

Това обаче не беше единственият жест на Биг Брадър към изпосталелите участници. Големият брат реши, че ако продължават с това меню горките хорица ще умрат от глад или ще получат преплитане на червата и им прати пиле и козунак.

Пилето беше изглозгано за минути с все козунака. Силвия дори проведе курс как се оглозгват кокалите.

Освен това съквартирантите получиха картини и палми, като част от обзавеждането на хола.
http://tialoto.bg
 


Сходни връзки

Гейспор се разрази в Биг Брадър, Силва е в депресия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди