изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:28 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностБУРГАС. Поради неправилна маневра за изпреварване, вчера към 12.10 ч. на пътя между с. Тънково и язовир “Порой” възниква пътно-транспортно произшествие. Лек автомобил “Форд Фиеста”,

управляван от 24-годишен мъж от Бургас се блъска в насрещно движещия се лек автомобил “Форд Ескорт”, шофиран от  41-годишен мъж от с. Разбойна. От катастрофата са пострадали леко шофьорът на л.а. “Форд Фиеста” и неговата спътничка, както и пътуващият в другия  автомобил 36 -  годишен мъж. Той е с фрактура на едното ребро, без опасност за живота. Полицията продължава работата  по случая.

 ПЛОВДИВ.Пиян шофьор предизвика пътно произшествие вчера в кв. Пастуша пред консервния комбинат в гр. Перущица. В 22.20 часа лек автомобил “ВАЗ”, управляван от неправоспособния водач И.Д./24/ от Перущица, поради несъобразена скорост навлиза в лентата за насрещно движение и се удря във “Фолксваген Джета” с шофьор Г.И./30/ от с. Йоаким Груево. При направената проверка дрегерът отчел 2,66 промила алкохол в кръвта на И.Д. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.

42-годишна пешеходка е със спукана бедрена кост след пътен инцидент, станал на кръстовището на бул.”Хр. Ботев” срещу Централна жп гара в Пловдив. В 9.50 часа лек автомобил “Фиат Браво”, управляван от Б.А./45/ от Пловдив, блъска неправилно пресичащата над пешеходен подлез С.С./42/ от Пловдив. По първоначални данни шофьорът се е движел с несъобразена скорост.

46-годишен пешеходец е пострадал при катастрофа, станала зад супермаркет “Слънчеви лъчи” в Пловдив. В 14.50 часа лек автомобил “Рено Клио” с водач А.К./24/ от Пловдив блъска на заден ход Х.С./46/. Мъжът е настанен в болница с фрактура на  ключица и травми по тялото. Причините за инцидента се изясняват. Работата по случая продължава.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди