изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:14 EEST
НАГРАДИХА НАЙ-ДОБРИТЕ ОТ "ЗЛАТЕН ПОМПОН"    
КултураС дефиле и награждаване, които се състояха в Добрич, вчера приключи Третият национален фестивал на мажоретния танц с международно участие "Златен помпон".


 В първата възрастова група на първо място са класирани изпълнителите от ЦДГ "Изворче" в Шумен, на второ - ЦДГ "Космонавт" от Шумен, а на трето - СОУ "П.Р.Славейков" - Добрич. Във втора "а" възрастова група при парадните мажоретки първи са участниците от Димитровград, втори - ОДК - Пловдив, а трети - УСШ - Шумен. Победители във втора "б" група са изпълнителите от Сандански, след тях са класирани мажоретките от Стара Загора и съставът на СОУ "П.Р.Славейков" в Добрич. При спортните мажоретки първи са участниците от Мездра, втори - тези от Тервел, а трети - от Сандански. При парадните мажоретки в третата възрастова група първи е съставът на Елин Пелин, втори - на Шумен, а трети - на Димитровград. В тази възраст в раздела за спортни мажоретки на първо място са класирани изпълнителите от Димитровград, на второ - съставът от Пазарджик, а на трето - от Карнобат. Призът за най-атрактивна мажоретка е присъден на Гергана Николова от Димитровград. Диплом за хореография получи хореографът на състава от Елин Пелин - Светла Кимилска.

СНИМКИ >>>

 


Сходни връзки

НАГРАДИХА НАЙ-ДОБРИТЕ ОТ "ЗЛАТЕН ПОМПОН" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди