изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:33 EEST
Комуникационната мрежа на бин Ладен е унищожена    
По света Осама бин Ладен използва куриери за свръзка със света, тъй като всичките му мобилни и радио-комуникации са унищожени, предаде Лента Ру.

В момента властите на Пакистан нямат информация за възможното местонахождение на “терорист №1”, но предполагат, че той се укрива в планинските райони на пакистанско-афганистанската граница, предаде АП, цитирайки представителя на пакистанските специални служби.

По думите на пресаташето на пакистанската армия ген.Шокат Султан “всички сведения за местонахождението на Осама бин Ладен по-скоро са слухове, отколкото истинска информация”.

“В продължение на доста дълъг период от време нямаме засечени разговори на бин Ладен с подчинените си – нито чрез радиостанции, нито посредством телефони - както обикновени, така и спътникови, нито чрез интернет. Предполагам, че това доказва, че мрежата на комуникациите му е разрушена”, е подчертал палестински представител.

Според специалните служби на Пакистан в миналото в обкръжението на бин Ладен са влизали близо 500 души. В момента този брой рязко се е съкратил. Инструкциите си бин Ладен изпраща чрез куриери и съобщението “няколко пъти преминава от ръце на ръце”, преди да достигне до този, за когото е предназначено.
http://www.news.bg

 


Сходни връзки

Комуникационната мрежа на бин Ладен е унищожена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди