изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:28 EEST
Най-популярното рекламно лице на бира отваря нова страница в поп-фолка    
КултураЕдна от най-популярните поп-фолк певици – Мария, даде заявка за най-силен есенен хит с новата си песен.


„Не те обичам“ е поредното музикално предизвикателство за най-популярното рекламно лице на бира у нас. Това е и първият й сингъл от новия й албум „Осъдена душа“.

  На пръв поглед видеоклипът към „Не те обичам“ е поредното поп-фолк визуално творение с много разголена плът и предвидим сюжет с вплетени в него скъпи коли и мускулести мъжаги.

Мария обаче е поп-фолк изпълнителката, която непрекъснато подобрява качеството на своята продукция и бележи значителен успех. Далеч в миналото останаха смешните й опити да копира клиповете на Бийонсе или Бритни Спиърс.

В новото видео певицата не е прекалила с тежкия грим и изглежда почти естествено (ако не се смятат устните, за които упорито се носят слухове, че са силиконови). Въпреки тенденциозното облекло или по-скоро липсата на такова, поне стилът е издържан и са вложени пари в стайлинг концепция.

Както и в предишното си видео, заснето на яхта, този път Мария отново е демонстрирала лукс, снимайки част от „Не те обичам“ в лимузина „Майбах“, струваща стотици хиляди евро.

Друга заемка от световните тенденции във видеоклиповете на световните жени-изпълнителки е присъствието на мъж на средна възраст. Предимството е, че зрителите поне са сигурни, че това е истински мъж, а не безполово същество с едва откриваеми първични полови белези, както е случаят с манекена в клипа „Пияна вишна“ на Глория.

Мария разкрива и неподозирани (освен от най-верните й фенове) гласови данни, пеейки многозначителния текст на парчето, в който лирическият герой е окачествен като "измамник".

Дали новата песен на Мария ще е крачка в посока към създаването на по-стилен и стойностен поп-фолк, избощо, е въпрос на време.

Сред останалите есенни поп-фолк хитове се очертават „Любов по скалата на Рихтер“ на Райна и "Спасение“ на Глория. Очакват се и силни песни от новите албуми на Анелия „Всичко води към теб“ и Татяна, която е кръстила новата си продукция на себе си.

Мария разгорещява хладната есен с новата си песен в търсене на измеренията на стойностния поп-фолк. Снимка: Planeta.tv

http://tialoto.bg
 


Сходни връзки

Най-популярното рекламно лице на бира отваря нова страница в поп-фолка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди