изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:55 EEST
Скандална преводачка влезе в Биг Брадър, удължават семейната мисия    
ЛюбопитноСкандална руса участничка влезе в Биг Брадър 2 след зрителски вот в понеделник вечерта.


В същото време по собствено желание Къщата напуснаха завинаги русокосата Силвa и петричкият съблазнител фитнес-инструкторът Радо.

Сиси, която първо заяви, че има силикон в устата, а после отрече, заяви че не може да седи повече в шоуто, защото й е защото й е тъжно за мама и татко. 20-годишната красавица, която получава по 3000 лв. на месец от баща си за издръжка беше видимо щастлива и доволна, че си тръгва.

Радо пък, който излезе по прашки, както и влезе в шоуто преди седмица, хвърли бомба в студиото при Ники Кънчев и Евелина Павлова, като заяви, че е девствен.

Радко с ръка на сърцето каза, че това е истина, и не лъже както раздаваше целувки на въображаемата си приятелка Соня. Левентът напусна шоуто от притеснение за родителите си и от мъка по приятелите си в Пeтрич.

Влизането на новото попълнение в шоуто е било предварително предвидено от организаторите на шоуто. Зрителите вчера трябваше да гласуват между 39-годишната преводачка Елена Ромеле и 31-годишната силиконова бомба Галина.

В крайна сметка след оспорвана битка 16-ят съквартирант стана Елена. Напористата дама, която спи в едно легло с 16-годишната си дъщеря, има млад любовник и е омъжена за италианец, с който обаче живеят разделени.

Елена, която се обявява за расистка, се впусна в диви танци по случай рождения ден на "Бат Сали" .

Високата 160 см блондинка така се разпали, че остана по сутиен. Недялко пък така се впечатли от гледката, че се разхвърля по бельо. Пламена, която обича чашката, също си сръбна порядъчно и се впусна в танците.

Най-нещастен изглеждаше Мирослав, който се вбеси, след като научи, че Биг Брадър удължава семейната им мисия с Елена още една седмица.

Миро и Елена ще трябва да крият още седмица, че са съпрузи. Единственият, който ще знае това е новата Елена. Тя има за задача да каже на двамата, че знае и да им помага в мисията.

Предишната седмица беше много трудна за двамата съпрузи, които са семейство от април тази година. Фризьорът Мариян започна да ухажва Елена, а Миро потискаше с трудност ревността си и неудобството от странното положение.

Рожденият ден на Бат Сали бе отпразнуван със стрийптиз, пиене и нова съквартирантка.

http://www.tialoto.bg

 


Сходни връзки

Скандална преводачка влезе в Биг Брадър, удължават семейната мисия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди