изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:44 EEST
Ритуално убийство на ауди с кирки насред Бургас    
Ред и сигурностОколо 3.30 часа през нощта срещу вторник Ауди А8 е забелязано пред ресторант “Черен Петър” на ул.Гурко №30 в Бургас със 7 забити в него кирки.

Земеделските сечива са стърчали навсякъде по корпуса на скъпото возило и са съсипали напълно предната част, багажника, стъклата. Леката кола е ползвана от 34-годишния бургазлия Здравко Донев-Капона, който е от големите строителни предприемачи в града. Причините и нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо РПУ.
Вандализмът не може да бъде случайно хрумване на хулигани или идиотска шега на пияна глава, убедени са криминалистите. Никой не се движи посред нощ в центъра на Бургас не с една или две, а със седем кирки под мишница. Очевидно престъплението е предварително подготвено със специално внимание върху външните ефекти. Възможно е идеята за него да е подсказана от известни холивудски сюжети или да носи някакъв сигнал, разбираем само за извършителите и за пострадалия собственик на аудито.

http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Ритуално убийство на ауди с кирки насред Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди