изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:38 EEST
ОТКРИХА ТРУПОВЕ НА ЖЕНА И ТИЙНЕЙДЖЪР    
Ред и сигурностСофия. Труп на момче е открит в храстите на ъгъла на столичната ул. “Софроний Врачанскии" и булевард “Мария Луиза”, съобщиха за Агенция “Фокус” очевидци.

 Информацията бе потвърдена от СДВР. Видимата възраст на момчето е 17-18 години. При първоначалния оглед по тялото не са открити следи от насилие. Едната му ръка е обгоряла, но се смята, че момчето е запалило огън, за да се стопли. В момента на мястото се прави оглед. След аутопсията ще станат ясни причините за смъртта, но се предполага, че младежът може да е починал от свръхдоза наркотик.

Бургас. В района на къмпинг "Ахелой" е открит труп на жена, съобщиха от РДВР-Бургас.

Около 9.30 часа днес в ръкав на р. Ахелойска, североизточно от къмпинг “Ахелой”, местен рибар е открил труп на жена, на видима възраст около 30 години. Самоличността на жената е в процес на установяване. Вероятно се касае за убийство.

Работата по случая продължава от служители на сектор “Криминална полиция” при РДВР-Бургас, РПУ-Поморие и служители от Окръжна следствена служба Бургас.

 


Сходни връзки

ОТКРИХА ТРУПОВЕ НА ЖЕНА И ТИЙНЕЙДЖЪР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди