изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:02 EEST
ПРИКЛЮЧВАТ РЕМОНТИТЕ В ДОБРИЧКАТА БОЛНИЦА    
ЗдравеНа приключване са ремонтните дейности, които през летния сезон се извършват в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, съобщи за НДТ изпълнителният директор д-р Жанина Калинкова.

 Вече са ремонтирани болничната аптека, отделението по урология, операционният блок, до дни ще е готово и АГ-отделението. По две нови стаи са изградени в хирургията и отделението за новородени.
Повече от половината от дограмата на Хирургическия корпус вече е подменена с PVC-дограма. Както НДТ писа, подмяната се извършва по проект за енергийна ефективност, финансиран от Световната банка. По него ще бъдат подменени 2140 кв. м и ще бъде пребазирано котелното. Смяната на дограмата са извършва от варненска фирма, добричка фирма пък ще достави новите котли. Д-р Калинкова се надява "преобличането" на Хирургическия корпус да приключи около 10 октомври. Намерението на ръководството на болницата е официалното прерязване на лентата да стане в седмицата около 19 октомври - Ден на българския лекар.

 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧВАТ РЕМОНТИТЕ В ДОБРИЧКАТА БОЛНИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди