изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:48 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалото денонощие  на територията обслужвана от РДВР гр.Добрич са регистрирани 11 криминални престъпления и произшествия.


 1.На 27.09.05 г., около 03.00 ч. в гр.Добрич от служители на  сектор "Криминална полиция" на Първо РПУ при РДВР-Добрич са задържани две 16 годишни лица от гр.Добрич. Двамата непълнолетни са заподозрени в това, че за времето от 01.00 ч. до 03.00 ч. на 27.09.05 г. чрез взлом са влезли в две гаражни помещения, намиращи се в района на Автогара гр.Добрич и са извършили кражби на телевизор, спортни пособия и електротехнически уред.
 След задържането на заподозрените лица, вещите обект на престъпно посегателство са иззети от полицията и ще бъдат върнати на собствениците.
 Лицата са задържани в  Първо РПУ за срок от 24 часа и след приключване изясняването на случая материалите ще бъдат изпратени в Районна прокуратура гр.Добрич с мнение за образуване на предварително производство.
 2.На 27.09.05 г. във Второ РПУ Добрич е получено съобщение от с.Паскалево, общ.Добричка за това, че неизвестно лице е извършило кражба на нафта от цистерна, намираща се в централната част на селото.
 След проведените незабавни оперативни мероприятия от служители на Второ РПУ Добрич е установен и задържан 33 г. жител на гр.Добрич, който е заподозрян в извършването на гореоописаното престъпно деяние.
 Работата по изясняването на случая продължава.
 От полицията са иззети известни количества нафта, които ще бъдат възстановени на собствениците.
 Образувано е полицейско дознание.
 3.На 27.09.05 г. в РПУ Албена е получен сигнал за това, че на същата дата неизвестно лице е влязло в стая на хотел, намиращ се в района на КК "Албена" и е извършило кражба на парична сума от около 120 лв. във валута и български левове и документи.
 По случаят работят служители на РПУ Албена. Провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителя на престъпните деяния.
 Образувано е полицейско дознание.
 
На територията, обслужвана от РДВР са  регистрирани 3 ПТП с материални щети.
 
Поделенията на РЗ ПАБ не  са участвали в гасенето  на   пожари.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди