изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:47 EEST
ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ ЗА ГОЛМАЙСТОРА НА "КАЛИАКРА"    
СпортВ събота и неделя са срещите от седмия кръг на Източната "Б" футболна група. Отборът на "Калиакра", който е на трето място във временното класиране, приема състава на "Поморие", намиращ се в дъното на таблицата.

Вместо да очакват с настроение предстоящия двубой обаче, всички в лагера на каварненци са притеснени. Причина за това е фактът, че старши-треньорът Радостин Трифонов няма да може да разчита на няколко основни състезатели. Голмайсторът на отбора Георги Станчев /Гонзо/ ще бъде наказан за червения картон, получен на мача с "Хасково". От сигурен източник научихме, че наказанието му няма да е една или две срещи, както се очакваше, а лишаване от състезателни права за няколко месеца - от 3 до 6. Оказа се, че дежурният делегат на срещата е вписал в своя доклад, че Г. Станчев е малтретирал главния съдия Атанас Димитров. Научихме още, че травмата на Иван Караджов е доста сериозна и че той е на системи в болницата. Мача с "Поморие" ще пропусне и капитанът на отбора Андриян Аврамов, който също е контузен. Междувременно стана известно, че от БФС са отказали да картотекират в "Калиакра" нападателя Александър Чукански. При това положение ръководството на каварненския тим ще бъде принудено да търси нови състезатели - халф и нападател, за да продължи силната серия на "Калиакра" в първенството.

 

 

 

 


Сходни връзки

ТЕЖКО НАКАЗАНИЕ ЗА ГОЛМАЙСТОРА НА "КАЛИАКРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди