изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:46 EEST
МИХАИЛ АТАНАСОВ СЕ СЪСТЕЗАВА ПРЕ МЪЖЕТЕ    
СпортСъстезателят на "Изида" Михаил Атанасов, който е само на 15 години, направи своя дебют в държавно първенство за мъже. Възпитаникът на Илия Атанасов взе участие в шампионата, който се провежда на кортовете на ТК "Черно море - Елит" във Варна.

 Съперник на младия тенисист в квалификациите бе Георги Гергинов от "Велто" /Варна/. Представителят на добричкия клуб започна силно и може би само липсата на опит му попречи да спечели първия сет. Доказателство за оспорвания характер на мача е фактът, че играта вървеше гейм за гейм до 4:4. След това варненецът имаше повече шанс при разиграванията и се наложи с 6:4. Във втория сет Михаил отстъпи с 6:3. Следващото му състезание ще бъде в началото на октомври в Хасково, където ще се проведат държавни турнири за юноши и девойки. Там той ще доказва своите умения при 16-годишните. От Илия Атанасов научихме, че за Хасково ще заминат още четири ракети на "Изида": Десислава Стоянова, Макси Вичева, Владислав Матеев и Митко Петров. Те ще се състезават първо при момичетата и момчетата до 12-годишна възраст, а след това ще мерят сили и при по-големите - до 14 години.

 


Сходни връзки

МИХАИЛ АТАНАСОВ СЕ СЪСТЕЗАВА ПРЕ МЪЖЕТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди