изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:11 EEST
НАКАЗАХА ГЕОРГИ СТАНЧЕВ ЗА 6 МЕСЕЦА    
СпортТежко наказание отнесе централният нападател на "Калиакра" от Дисциплинарната комисия на БФС - лишаване от състезателни права за 6 месеца и 3000 лева глоба.

Голмайсторът на каварненския тим, който оглавява и листата на реализаторите в Източната "Б" група, попадна под ударите на футболните шефове заради поведението си по време на мача "Калиакра" - "Хасково", спечелен от домакините с 1:0. След като бе многократно малтретиран от бранителите на гостите, Г. Станчев влезе в саморазправа с Владислав Ямуков и двамата  бяха изгонени от главния съдия Атанас Димитров. Ямуков обаче е наказан за 4 мача, а каварненецът -  за 6 месеца. Причина за това е фактът, че дежурният делегат на срещата е записал в своя доклад, че Г. Станчев е блъскал съдията. Разбира се, не е проблем за шефовете на Дисциплинарната комисия на това основание да мотивират своето решение, но тогава логично изниква въпросът - защо за подобни действия на други футболисти не се мери със същия аршин? А може би на някои не им харесва това, че отборът на "Калиакра", който е новак във втория ни ешелон, играе силно и е на трето място в групата, изпреварвайки в класирането състави с традиции в родния футбола и с по-големи претенции. От треньора на "Калиакра" Радостин Трифонов научихме, че всички в клуба са разочаровани от наложеното наказание и че ще обжалват решението на Дисциплинарната комисия. Добрата новина от лагера на каварненския тим е, че нападателят Иван Караджов, който бе контузен на мача с "Хасково", вече участва в тренировките. С травма е и капитанът на отбора Андриян Аврамов. Що се отнася до него, Р. Трифонов сподели, че е малка вероятността да излезе на терена в съботния мач с "Поморие". Въпреки кадровите проблеми преди предстоящия шампионатен сблъсък настроението в "Калиакра" е на нужното ниво и състезателите  са амбицирани да постигнат поредната си победа в първенството.

 

 

 


Сходни връзки

НАКАЗАХА ГЕОРГИ СТАНЧЕВ ЗА 6 МЕСЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди