изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:26 EEST
И Левски ще прави компания на ЦСКА в груповата фаза на Купата на УЕФА    
Спорт
София. Левски (София) влезе в групите на Купата на УЕФА след домакинска победа с 1:0 над френския Оксер в реванша от първия кръг на турнира, пише в официалния сайт на Евроцентралата.


Гола вкара Милан Коприваров и донесе победата на българския отбор, който продължава напред благодарение на гола си на чужд терен при загубата с 1:2 в първия мач. Ян Лаушер сътвори първата опасност за гостите в деветата минута, но ударът му с десния крак бе спасен от вратаря на Левски Георги Петков. Пред другата врата Фабиен Куул успя да отрази първия опасен удар на Валери Домовчийски. В 20-ата минута Даниел Боримиров отправи удар с глава покрай вратата след центриране на Димитър Телкийски. Първия жълт картон получи Боримиров две минути по-късно за нарушение срещу Канга Акале, но домакините продължиха да доминират и да поставят Оксер под напрежение. Защитата на гостите се предаде в 27-ата минута, когато Коприваров отбеляза с нисък удар с десния крак от ръба на наказателното поле. В продължението на първото полувреме Лашуер стреля покрай вратата на Петков. Бъларският отбор трябваше да удържи преднината си още осем нервни минути добавено време преди да отпразнува победата си.

Левски : Петков, Вагнер, Топузаков, Томашич, Ангелов, Ричард, Боримиров, Телкийски, Коприваров, Бардон, Домовчийски

Оксер : Коол, Саня, Грихтинг, Мино, Раде, Шейру, Виоло, Лашуер, Берсон, Акале, Пиерони
http://www.focus-sport.net

 


Сходни връзки

И Левски ще прави компания на ЦСКА в груповата фаза на Купата на УЕФА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди