изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:00 EEST
Няма да гонят Пламена, първи секс в Биг Брадър 2    
ЛюбопитноНоминацията срещу една от трите номинирани – Пламена, бе анулирана заради нарушение в правилата на Биг Брадър.

Регламентът на риалити шоуто наруши ямболският плейбой Недялко. В личен разговор с единствения номиниран мъж Петко, Недялко сподели, че не е гласувал срещу него.

Въпреки това нарушение, Недялко влоши нещата като заяви, че ще гласува само за жени „докато в Къщата не останат само мъже“.

Така той издаде, че в номинациите си е гласувал само за дамите и Биг Брадър реши, че това е провокация. Случката се разигра броени минути след номинациите в сряда вечерта.

В резултат на това, точката дадена от Недялко срещу Пламена се отнема и русокосата цигуларка изпадна от списъка на застрашените от изгонване.

Наказанието на Недялко ще стане ясно след консултация с държателите на лиценза от Ендемол, съобщиха за Tialoto.bg организаторите на шоуто.

Номинирани остават Миглена с 8 точки и Петко със 7 точки. Пламена остана с 6 точки.

От Нова телевизия заявиха, че набраните средства от гласовете срещу Пламена ще бъдат дарени за децата, пострадали от наводненията.

Междувременно дневната в Къщата стана арена на първия секс в Биг Брадър 2. Палавата 18-годишна Радомира посегна на секс-куклата на Недялко – Деси.

Двете се „целуваха и прегръщаха“ под погледите на Мариян, Силвия и Иван, а после се скриха под завивките и се отдадоха на страстни движения.

http://tialoto.bg
 


Сходни връзки

Няма да гонят Пламена, първи секс в Биг Брадър 2 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди