изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 16:26 EEST
ТЪРГОВСКА ВЕРИГА 2be ОТКРИ ПЪРВИЯ СИ МАГАЗИН В ДОБРИЧ    
НовиниВодещата българска търговска верига за мобилни телефони, услуги и електроника 2be вчера откри своя първи магазин в Добрич. Лентата преряза кметът на града Детелина Николова.

Това е 58-ият магазин от веригата в цялата страна, а до края на годината обектите в България ще бъдат общо 70. Магазинът в Добрич осигурява пет нови работни места. По повод откриването му търговската верига организира промоционална игра. Всеки клиент, който закупи продукт или услуга от магазин 2be две седмици след откриването му, ще получи 2 процента отстъпка, подарък и шанс да участва в томбола за цифров фотоапарат.
В началото на новата учебна година специално за учениците 2be предлага две оферти. Едната е в партньорство с М-Тел - уникален Prima пакет за активиране, който съдържа като подарък и МРЗ плейър. Другата промоция е в партньорство с ГлоБул - един от последните модели Алкател Е258 с включени 90 безплатни минути за първите шест месеца.
2be е партньор и на БТК - във всички магазини от веригата в цялата страна клиентите могат да заплащат месечната си сметка за домашен телефон, както и да закупят високоскоростен интернет по технологията ADSL, предлагана от БТК.
В търговската верига се предлага и богат асортимент от фотоапарати, видеокамери, mp3 плейъри и т.н.
 


Сходни връзки

ТЪРГОВСКА ВЕРИГА 2be ОТКРИ ПЪРВИЯ СИ МАГАЗИН В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди