изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:50 EEST
Наркобос задържаха в центъра на Стара Загора    
Ред и сигурностВъоръжен наркобос задържаха полицаи в центъра на Стара Загора тази нощ. Това съобщи на пресконференция капитан Станислав Станилов, началник на РПУ-Стара Загора.


28 годишният кикбоксьор Николай Колев, известен като Коко Тайсъна, е оказал съпротива при задържането, а по време на претърсването на дома му е направил опит да избяга, което е наложило употребата на физическа сила.

В дома на Колев са открити 60 дози с хероин с общо тегло 7 грама, 20 грама марихуана и незаконно притежаван пистолет "Маузер" калибър 6 по 35, със заличени номера и 16 патрона.

По данни на полицията Колев е бил начело на наркотърговията в Старозагорско. Работил за наркобос от Бургас. Преди време е бил охранител в известна силова структура.

Срещу него от 1998 до 2005 година са образувани 11 предварителни полицейски производства Само две от тях са в съдебна фаза.  http://www.actualno.com
 


Сходни връзки

Наркобос задържаха в центъра на Стара Загора | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди