изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:56 EET
Авариралият български самолет излетя успешно за Париж    
НовиниСамолетът на авиокомпания "България Ер" за Париж, който тази сутрин бе принуден да кацне обратно на летище "София" след едночасов полет,  излетя успешно в 13.39 часа, според данни на Летище София. По-рано пред журналисти изпълнителният директор на авиокомпанията Константин Тасков заяви, че самолетът ще излети в 12.50 часа, но се е получило допълнително забавяне.


На борда на самолета е имало общо 92-ма пътници. Само на двама от тях авиокомпанията е осигурила друг трафик, поради това че са бързали. Останалите пасажери са настанени в чакалните,
дадени са им храна и топли напитки преди да отпътуват за Париж.

Компютърна индикация, че една от навигационните системи на самолета не функционира, е причина за връщането на машината. Според Тасков и така самолетът е можел да достигне до Париж, но от компанията са предпочели вместо във френската столица, техническият проблем да бъде отстранен у нас.

Подобни инциденти не са изключение и те се случват ежедневно в почти всички авикомпании, коментира изпълнителният директор. Връщането е било продиктувано от стремежа да се гарантира безопасността на пътниците, подчерта той.

Самолетът на "България Ер" излетя тази сутрин с осем минути закъснение и след по-малко от час полет към Париж на пътниците е било съобщено, че поради технически проблем се налага завръщане в България.
http://www.dnes.bg
 


Сходни връзки

Авариралият български самолет излетя успешно за Париж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди