изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:47 EEST
ОбС ИЗБРА ОБЩЕСТВЕН ПОСРЕДНИК НА ТЕРВЕЛ    
ОбществоЗа да реализира управление, изпълняващо реално отговорностите, поети пред гражданите, община Тервел въведе новата институция "Обществен посредник-защитник на гражданското общество".

 

 На 29 септември Общинският съвет на Тервел взе решение за назначаване на Стефан Киров Киров за обществен посредник. Той е с образователно-квалификационна степен "бакалавър" по "Публична администрация", придобита в Технически университет - Варна. Завършил е и магистърска програма по същата специалност с дипломна работа върху политиката на община Тервел за насърчаване на заетостта и ограничаване на безработицата. Правомощията му на обществен посредник ще включват: приемане и проверка на постъпили жалби и сигнали от граждани за нарушения на правата им от органите на местното самоуправление и местната администрация. Той ще бъде не само помощник на гражданите в отношенията им с местната администрация, но и партньор на тази администрация в работата й с гражданите. За да спечели общественото доверие, Стефан Киров трябва да покаже познаване на законите на страната, толерантност и безпристрастност при заемането на определена гражданска позиция.

 


Сходни връзки

ОбС ИЗБРА ОБЩЕСТВЕН ПОСРЕДНИК НА ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди