изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:29 EEST
НДСВ посочи Милен Велчев за кмет на София    
Политика  НДСВ обяви днес официално решението си за участие в частичните избори за кмет на София, които ще се проведат на 29 октомври тази година. Милен Велчев е кандидатурата на НДСВ за кмет на столицата.


Милен Велчев заяви и днес, че съвместната кандидатура между НДСВ и СДС би била най-успешната за София.
Новоизбраният лидер на синята партия Петър Стоянов обаче беше категоричен, че СДС няма да оттегли кандидатурата на Минко Герджиков.

Агенция “Фокус”
Милен Велчев е кандидатурата на НДСВ за кмет на столицата


Милен Велчев е кандидатурата на НДСВ за кмет на столицата. Това е волята на Симеон Саксобургготски, каза след заседание в централата на партията Пламен Панайотов, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Милен Велчев е най-важната личност в бившото правителство и познава добре държанвната машина и администрация, а също така е авторитет в партията, благодарение на личните си качества, аргументира избора Панайотов.
Кандидатът за столичен кмет потвърди позицията си, че съвместната кандидатура между НДСВ и СДС е най-успешната за София. Милен Велчев заяви, че няма да дава много обещания, но това, което обещае, ще го изпълни. На въпрос кой ще бъде основният му конкурент той отговори – “всеки който не споделя моята стратегия”.
Велчев съобщи, че предстои представяне на програмите за управление на столицата и интернет сайт за кампанията. По думите му не всички проблеми ще могат да бъдат решени, но ще се започне от основните. Милен Велчев каза още, че очаква подкрепата на Общинския съвет. Решаването на проблема с бездомните кучета ще бъде по цивилизован начин, но проблемът с боклука на София няма да може да бъде решен в рамките на година и половина, допълни Велчев.
 


Сходни връзки

НДСВ посочи Милен Велчев за кмет на София | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди