изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 17:21 EEST
САМУРАИТЕ СА ГОТОВИ ДА АТАКУВАТ ОТЛИЧИЯТА    
Спорт

Във финалния етап от подготовката за предстоящите състезания са състезателите от клуба по карате "Самурай".



15 каратеки на добричкия клуб ще представят отбора в стартиращия на 15 октомври турнир за купа "България" в Плевен, който е за юноши и девойки старша възраст, както и за младежи. От сенсей Димитър Христов и сенсей Ивелин Каранов разбрахме, че всички състезатели са подготвени да атакуват челните позиции, но с най-големи шансове за място на почетната стълбичка в дисциплините "ката" и "кумите" са Янко Соколов, Милен Минчев, Мария Пламенова и Руслан Тодоров. На 22 и 23 октомври във Велико Търново ще се състои турнирът за купа "България" за деца, а седмица по-късно - на 29 и 30 октомври, е националното първенство за мъже и жени в София.

В момента клуб "Самурай" се подготвя и за турнира за купа "България" за юноши и девойки младша възраст, на който ще бъде домакин след месец. На 5 и 6 ноември добричкият тим ще посрещне най-добрите състезатели у нас от тази възрастова група. Надпреварата ще се състои в зала "Добротица". За четвърти път клубът ще бъде домакин на състезание от подобен ранг. През ноември /9-15/, състезатели на добричкия тим ще участват в световното първенство в Ротердам. Групата на "Самурай" е от десетина души, съобщи сенсей Димитър Христов. От клуба се похвалиха, че официалният им спонсор им е направил две електронни табла за отчитане на точките. Такива табла има само федерацията, а "Самурай" е първият клуб в страната, който има такава придобивка. Едното табло е на стойност 1500 евро. "Вече можем да кандидатстваме за домакинство на международни прояви, като Балкански игри, а защо не и по-големи спортни форуми, тъй като имаме и татами", допълни треньорът.

 


Сходни връзки

САМУРАИТЕ СА ГОТОВИ ДА АТАКУВАТ ОТЛИЧИЯТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди